Yulia Spring | | 24/06/2010 15:37 ארי קורדונסקי, אמת היום ב 18.30 ק.ים רח' משה שרת 12 welcome רמי מאיר,
נו, באמת !
רמי מאיר היקר , הויכוח כאן לא רק על ההתנהגות הלא ראויה של העירייה .
רוצה – מאשרת ,לא רוצה – מסירה את הצילומים מהקירות . מועדון הצילום והחברים שלו – זה רכוש הפרטי שלי ,כמה ריהוט – באופנה קונים ,לא באופנה – זורקים , קונים חדש
אני אפילו לא מחזירה אותך לתגובה המנוסחת בצורה הכי חכמה שיש של אלי אליאס ... ו לא מדסקסת את תמונתך המצורפת של Terry Richardson מ Sisley farming campaign ... אפרופו , זה בכלל לא תמונות עירום , בעיניי – זה תמונת פורנו
אני רק רוצה לשאול , אפשר ? שתרצה לקחת את הילדים שלך לאיטליה ,לא תיקח אותם ל מוזיאון
Uffizi ולא תראה להם את The Birth of Venus - Botticelli ?
אני , לא אומרת לאנשי הדת איך לחיות , על מה להסתכל ולמי להקשיב , אני רק חושבת ... שגם יצירות מופת של העבר וגם היופי הנשי המעודן והשברירי בצילומים שמרינה הציגה יכולים רק לתרום לחנוך ... ולחברה בריאה יותר .
Последние изменение: 24/06/2010 15:39 Yulia Spring
[b]ארי קורדונסקי, [/b] אמת :) היום ב 18.30 ק.ים רח' משה שרת 12 welcome
[b]רמי מאיר, [/b]
נו, באמת !
רמי מאיר היקר , הויכוח כאן לא רק על ההתנהגות הלא ראויה של העירייה .
רוצה – מאשרת ,לא רוצה – מסירה את הצילומים מהקירות . מועדון הצילום והחברים שלו – זה רכוש הפרטי שלי ,כמה ריהוט – באופנה קונים ,לא באופנה – זורקים , קונים חדש :)
אני אפילו לא מחזירה אותך לתגובה המנוסחת בצורה הכי חכמה שיש של אלי אליאס ... ו לא מדסקסת את תמונתך המצורפת של Terry Richardson מ Sisley farming campaign ... אפרופו , זה בכלל לא תמונות עירום , בעיניי – זה תמונת פורנו :)
אני רק רוצה לשאול , אפשר ? שתרצה לקחת את הילדים שלך לאיטליה ,לא תיקח אותם ל מוזיאון
Uffizi ולא תראה להם את The Birth of Venus - Botticelli ?
אני , לא אומרת לאנשי הדת איך לחיות , על מה להסתכל ולמי להקשיב , אני רק חושבת ... שגם יצירות מופת של העבר וגם היופי הנשי המעודן והשברירי בצילומים שמרינה הציגה יכולים רק לתרום לחנוך ... ולחברה בריאה יותר .
Yulia Spring | | 22/06/2010 21:12 אלי אליאס eliaseli, אלון גלבוע, Zidon, אופיר אברמוביץ, sorin, שרגא אלון, אורי וולף, Naomi McLeod, אלכס זמלמן, שלומי עברון, Arie Arielly, א לשעבר,
ואללה , כמה תגובות ...יום שלם הייתי מרוחקת מהמחשב
אנחנו פותחים תערוכה אחרת של Marina
בקרית ים
תודה רבה לכול הכותבים !!!!
בינתיים נולד לי רעיון חדש : תחרות לתגובה המקורית ,ביותר בתור פרס יכולה להתאים עודגת דובדבנים שלי
בשלב הזה ....אין על התגובה של אלי אליאס
[b]אלי אליאס eliaseli, [/b]
[b]אלון גלבוע, [/b]
[b]Zidon, [/b]
[b]אופיר אברמוביץ, [/b]
[b]sorin, [/b]
[b]שרגא אלון, [/b]
[b]אורי וולף, [/b]
[b]Naomi McLeod, [/b]
[b]אלכס זמלמן, [/b]
[b]שלומי עברון, [/b]
[b]Arie Arielly, [/b]
[b]א לשעבר, [/b]
ואללה , כמה תגובות ...יום שלם הייתי מרוחקת מהמחשב
אנחנו פותחים תערוכה אחרת של Marina
בקרית ים
תודה רבה לכול הכותבים !!!!
בינתיים נולד לי רעיון חדש : תחרות לתגובה המקורית ,ביותר בתור פרס יכולה להתאים עודגת דובדבנים שלי :)
בשלב הזה ....אין על התגובה של אלי אליאס ;)
Yulia Spring | | 22/06/2010 12:01
חברי פוטולייט יקרים !
רוצה לספר לכם על הדבר שמציק לי כבר כמה ימים טובים...
תערוכת הצילום של Marina שנפתחה ב02.06.10 במסגרת מועדון צילום Zafon ובחסות המשרד לקליטת העליה ועיריית חיפה ב 09.06.10 - נסגרה .
למה ?
אנחנו - פעילי המועדון התחלנו להתקשר ולהיתעניין , אני אישית לא האמנתי שזה אפשרי ...אכן "כן " ((
מהההה? http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/118/623.html
"על דברים שבצניעות יש לדבר בצניעות, והציבור צריך להביע שאט נפש מקיומה של תערוכה כזו. כל מי שכבוד האישה חשוב לו - חייב להימנע מלהגיע אליה... "
אם זה תערוכה לא צנועה ולא מכבדת את כבוד האישה - מה אז "כן" ?????
מצרפת את הlink לעבודות התערוכה : http://photofile.ru/users/yulia_spring/3833488/
תמיד אמרתי .....
"יש לנו ארץ נהדרת ..."
Последние изменение: 22/06/2010 12:04 Yulia Spring
חברי פוטולייט יקרים !
רוצה לספר לכם על הדבר שמציק לי כבר כמה ימים טובים...
תערוכת הצילום של Marina שנפתחה ב02.06.10 במסגרת מועדון צילום Zafon ובחסות המשרד לקליטת העליה ועיריית חיפה ב 09.06.10 - נסגרה .
למה ?
אנחנו - פעילי המועדון התחלנו להתקשר ולהיתעניין , אני אישית לא האמנתי שזה אפשרי ...אכן "כן " :(((
מהההה?
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/118/623.html
"על דברים שבצניעות יש לדבר בצניעות, והציבור צריך להביע שאט נפש מקיומה של תערוכה כזו. כל מי שכבוד האישה חשוב לו - חייב להימנע מלהגיע אליה... "
אם זה תערוכה לא צנועה ולא מכבדת את כבוד האישה - מה אז "כן" ?????
מצרפת את הlink לעבודות התערוכה :
http://photofile.ru/users/yulia_spring/3833488/
תמיד אמרתי :) .....
"יש לנו ארץ נהדרת ..."
:D
Yulia Spring | | 07/04/2010 11:58 זאב קנטור, Arie Arielly,
לתגובה 47 , 56 ו60
במה ימים לא עכבתי אחרי הפורים ואללה , יש חידושים ...
כמה דברים לסיכום :
1.בזכות זאב קנטור היקר , עכשיו סוף-סוף אני מבינה הכול , תודה על ההשקעה בחיבורים מדהימים שלך ! Respect
2.אריה , תודה על התמיכה ...
3. כמה שפחות נכתוב חיבורים - יותר נצלם ... נעלה ,אולי,יותר תמונות טובות
" Shoot! Don't talk "
Последние изменение: 07/04/2010 12:00 Yulia Spring
[b]זאב קנטור, [/b]
[b]Arie Arielly, [/b]
לתגובה 47 , 56 ו60
במה ימים לא עכבתי אחרי הפורים :) ואללה , יש חידושים ...
כמה דברים לסיכום :
1.בזכות זאב קנטור היקר , עכשיו סוף-סוף אני מבינה הכול :):):), תודה על ההשקעה בחיבורים מדהימים שלך ! Respect
2.אריה , תודה על התמיכה ...
3. כמה שפחות נכתוב חיבורים - יותר נצלם ... נעלה ,אולי,יותר תמונות טובות
" Shoot! Don't talk "
;)
Yulia Spring | | 04/04/2010 17:29 זאב קנטור,
א.אם יש לי ביכורת שלילית , אני נותנת אותה לא בגוף התמונה
ב.גם לי כותבים הרבה ב"פרטי" ואני לוקחת לתשומת לב
ג.אני לא "מומחית הצילום" מותר לי לכצוב רק מש שאני רוצה ולמשאני רוצה ...אני לא חייבת לאף אחד שום דבר .
ד.יש לי הצעה להנהלת האתר , אולי אפשר לפתוח בפורום או באתר פינה : - "דעת המומכה" ואז המעוניין יפרסם בו תמונה במטרה לקבל ניתוח מקצועי ומעמיק יותר .
ה .חג שמח לכולם
Последние изменение: 04/04/2010 17:29 Yulia Spring
[b]זאב קנטור, [/b]
א.אם יש לי ביכורת שלילית , אני נותנת אותה לא בגוף התמונה :)
ב.גם לי כותבים הרבה ב"פרטי" ואני לוקחת לתשומת לב
ג.אני לא "מומחית הצילום" מותר לי לכצוב רק מש שאני רוצה ולמשאני רוצה ...אני לא חייבת לאף אחד שום דבר .
ד.יש לי הצעה להנהלת האתר , אולי אפשר לפתוח בפורום או באתר פינה : - "דעת המומכה" ואז המעוניין יפרסם בו תמונה במטרה לקבל ניתוח מקצועי ומעמיק יותר .
ה .חג שמח לכולם :)
Yulia Spring | | 04/04/2010 15:05 Marina, בועז בן שלוש,
מסכימה ב100% ...בכלל כול ההתנהלות באתר לאחרונה , מזכירה משחקי ילדים בארגז חול ... אני הייתי מבקשת טיפה בוגרות , אם אפשר - זה לגבי כללי התנעגות .
עכשב לגבי מתן הקקטוס האנונימי ...לי מאוד חשובה ביקורת בונה של ,וזכותה התקדמתי, ובעזרתה מקווה להמשיך להתקדם .
Последние изменение: 04/04/2010 15:06 Yulia Spring
[b]Marina, [/b]
[b]בועז בן שלוש, [/b]
מסכימה ב100% ...בכלל כול ההתנהלות באתר לאחרונה , מזכירה משחקי ילדים בארגז חול :) ... אני הייתי מבקשת טיפה בוגרות , אם אפשר - זה לגבי כללי התנעגות .
עכשב לגבי מתן הקקטוס האנונימי ...לי מאוד חשובה ביקורת בונה של ,וזכותה התקדמתי, ובעזרתה מקווה להמשיך להתקדם .
;)
Yulia Spring | | 21/02/2010 17:18
Sharon , respect ,respect,respect
ההנהלת האתר היקרה ...לשים לב , בבקשה כיותר טוב משרון אין אפשרות לפרט את הבעיות ...ואם
אאין אפשרות לתקן ...תחזירו את העיצוב הישן ,please
!!!!!
Sharon , respect ,respect,respect
:!:
ההנהלת האתר היקרה ...לשים לב , בבקשה כיותר טוב משרון אין אפשרות לפרט את הבעיות ...ואם
אאין אפשרות לתקן ...תחזירו את העיצוב הישן ,please
!!!!!
שלמה שבתאי: Yulia Spring, אם מזהים לפי סגנון, זה גם טוב... זה סימן שלפחות יש סיגנון (: לא לדבר יותר מידי בפורומים אפשר קצת ...? כאילו...ממש קצת, רק אם יש משהו חשוב להגיד ? (: מצטרף לאחולים שלך : בהצלחה לכולם
בעיניי - זה מטרת על של כול יוצר ...סגנון ,רעונות חדשים והתקדמות ...
לדבר אפשר חופשי , אנחנו במדינה דמוקרטית
[q]שלמה שבתאי:
[b]Yulia Spring, [/b] אם מזהים לפי סגנון, זה גם טוב... זה סימן שלפחות יש סיגנון (: [b]לא לדבר יותר מידי בפורומים [/b] אפשר קצת ...? כאילו...ממש קצת, רק אם יש משהו חשוב להגיד ? (: מצטרף לאחולים שלך : [b]בהצלחה לכולם [/b] :!:[/q]
בעיניי - זה מטרת על של כול יוצר ...סגנון ,רעונות חדשים והתקדמות ...
לדבר אפשר חופשי :) , אנחנו במדינה דמוקרטית ;) :!:
Yulia Spring | | 13/01/2010 17:20 הנהלה , תודה !
1. יופי של רעיון , לא משעשעם בכלל ...לרוב היוצרים האמת יש סגנונות ואפשר לזהות את העבודות שלהם ... לא ?
2. האם אפשר להחזיר אפשרות להצביע פרט מציון בכול הקטגוריות של "א","ט","מ" ...לפעמים יש עבודות שטובות מכול הבחינות ... זה "המשקעים" משיטת הניקוד החדשה ...תחשבו , טוב
3. חברים , לא לדבר יותר מידי בפורומים ,...לצלם ולעלות "יצירות אמנות " , בהצלחה לכולם
Последние изменение: 13/01/2010 17:40 Yulia Spring
[b]הנהלה , תודה ![/b]
1. יופי של רעיון :idea: , לא משעשעם בכלל :) ...לרוב היוצרים האמת יש סגנונות ואפשר לזהות את העבודות שלהם ... לא :) ?
[color=red]2[/color][color=red]. האם אפשר להחזיר אפשרות להצביע פרט מציון בכול הקטגוריות של "א","ט","מ" ...לפעמים יש עבודות שטובות מכול הבחינות ... זה "המשקעים" משיטת הניקוד החדשה ...תחשבו , טוב [/color]
3. חברים , לא לדבר יותר מידי בפורומים :) ,...לצלם ולעלות "יצירות אמנות " , בהצלחה לכולם :!:
קובי בורודצקי, קובי , אתה כול - כך צודק